FOTOS

divendres, 28 de maig del 2021

Excursió al Parc de Sant Rafel

Bones tardes, famílies i Jaguars

Setmana espacial, ja que hem pogut sortir un poc de la rutina del centre, anant al parc de Sant Rafel. Ens ho hem passat molt bé, els alumnes han gaudit moltíssim, la veritat que s'ho mereixien, teníem por de la pluja, però per sort ha aturat quan érem allà, ells ni li han fet cas. Hem fet una gimcana molt divertida on havien de superar diferents reptes (cadena d'aigua, transport de pilotes, la balança...) per tal d'aconseguir el premi final, un tresor! També han pogut gaudir dels elements del parc, així com del temps lliure... Ha estat un gran dia!!

 

Ja queda poc pel final de curs, la setmana que ve entrem al Juny. Heu pogut comprovar que he augmentat tant el treball a classe com a casa, vull aprofitar el màxim el temps per poder adquirir tot el que sigui possible, per això durant aquest darrer mes, he donat més feines i a classe hem treballat una mica més, hem de donar el darrer esforç en aquestes tres darreres setmanes!!

A classe hem seguit treballant l'univers (us tornaré a penjar el PowerPoint actualitzat, amb nous continguts que em nat veient a l'aula), estem fent d'inventors de noves màquines, les síl·labes travades, figures geomètriques (costats, vèrtex, rectes, corbes...) com sabeu a l'escola no aturem!!

 

Hem començat els experiments a l'aula, està sent una gran pràctica on els alumnes els hi encanta, els hi crea una gran expectació i motivació. Els alumnes que han fet l'exposició a classe ho han fet genial, estic molt content per ells! Ànims pels futurs científics!


Programació setmanal


PowerPoint Univers


Fotos de la setmana




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈