FOTOS

dissabte, 23 de gener del 2021

Bon dia, famílies i Jaguars,

Tingueu bon cap de setmana. A poc a poc estem tornant a la rutina de l'aula, i la veritat que estic molt content amb ells, tant en l'àmbit acadèmic, com actitudinal. La majoria es recordaven i tenien adquirits els coneixements del trimestre passat. També ha donat el seu fruit, el treball realitzat a classe sobre el comportament i ser un bon company/a i cada vegada tenen més assumit la importància d'aquests aspectes, cal felicitar-los i animar-los a seguir per aquest camí.

Durant la setmana, hem seguit repassant alguns conceptes com vaig dir i seguint treballant d'altres, com els sentits i les unitats i desenes, introduint les regletes que els hi ha nat molt bé, per la seva comprensió. També hem realitzat la pràctica de la joguina dels reis, d'aquesta manera hem pogut treballar el llenguatge oral en Català, han gaudit molt i han pogut mostrar una part personal d'aquest Nadal "diferent".

Ús adjuntaré la planificació d'aquest segon trimestre de les assignatures, per poder tenir una idea del que anirem fent i quins objectius volem aconseguir. Cal tenir en compte, que ens adaptam al nivell dels nens i ells marquen el ritme d'aprenentatge, per tant és possible que alguns objectius no arribem a assumir-los i els continuem el tercer trimestre, així com ha passat del primer, al segon. Podreu comprovar que hi ha objectius que els practicarem durant tot el curs, ja que són molt importants pel seu aprenentatge.


Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1gboNGmEbLu4Svpyo8WBuLG5mNGkahMtT/view?usp=sharing

Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/gHHgxx4fM7TFGAAf7

Planificació del 2º Trimestre:

https://drive.google.com/drive/folders/130GZIO77Bl6_DTlj9TJ-3h3RcDLwuQgs?usp=sharing

3 comentaris:

  1. Gracias Manolo por los objetivos y por las programaciones semanales.
    Una pregunta como se llama el juego de la mariquita?? Es para la lateralidad?? Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas tardes, ¿puede ser el de la abeja? se llama bee-boot. Esta muy bien para trabajar la lateralidad con las flechas, yo además lo he utilizado con diferentes tableros para trabajar números, sumas y letras. Perdón por la tardanza, no lo había visto. Saludos

      Elimina
  2. Buenas tardes, ¿puede ser el de la abeja? se llama bee-boot. Esta muy bien para trabajar la lateralidad con las flechas, yo además lo he utilizado con diferentes tableros para trabajar números, sumas y letras. Perdón por la tardanza, no lo había visto. Saludos

    ResponElimina

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈