FOTOS

divendres, 29 de gener del 2021

La PAU

Bones tardes famílies i Jaguars,

Aquesta setmana hem aprofitat que Dissabte dia 30, és el dia de la PAU, per fer diferents activitats a la classe. Hem fet una assemblea per parlar i saber en què consisteix la paraula PAU. Hem vist un vídeo reflexiu sobre la paraula UBUNTU, que significa "una persona, és una persona, gràcies als altres" abans els he posat a prova, fent una carrera per aconseguir unes ferratines, després hem vist el vídeo i a partir d'aquí, l'alumne que els ha aconseguides ha reflexionat i ha volgut compartir amb els seus companys les ferratines. Hem après una cançó sobre la Pau i hem fet manualitats com: el gota a gota, pràctica realitzada per tot el centre i una altra amb les mans formant un cor, que els hi ha encantat. 

A més a més, com us vaig comentar hem començat dues unitats noves de la programació: els éssers vius i els paisatges de les Illes Balears, esper que els hi agradi.

 

Ús volia comentar que , a nivell de centre, hem decidit que no sigui obligatori canviar-se a l'hora d'educació física, però aquells alumnes que ho vulguin fer tindran la possibilitat de fer-ho. La higiene sempre ha estat un contingut important per tenir en compte a l'hora de l'avaluació, cal dir que jo durant el curs no l'he tinguda en compte per avaluar, a causa de la situació que estem vivint, encara que sempre ho hagi recomanat, però així com estan les coses ara, és millor prevenir.

Esper que tingueu un bon cap de setmana!!!!

 

Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1TpetBpDRU6JRpOAgnn016QHNBRBx8TlO/view?usp=sharing

Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/wihPmUowp3ymWaWu6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈