FOTOS

divendres, 5 de febrer del 2021

Tots junts altra vegada

Bones tardes famílies i Jaguars,

Ja els tornem a tenir tots dins l'aula, ha costat, però ho hem aconseguit, esperem que segueixi així fins a final de curs. La veritat, és que els havíem enyorat molt, tant jo com els alumnes, que com és normal han estat més nerviosos per la tornada dels seus amics i amigues. Durant la setmana hem donat molta "canya" a les unitats i desenes, que de moment les deixarem aparcades. Cal dir, que estic molt content amb la seva evolució, un contingut que els hi costava molt i és complicat, ja el dominen perfectament, ara toca seguir amb cosetes noves.


Ús volia recordar la disponibilitat de fer reunions amb tots vosaltres, ser que és difícil dur un contacte estret amb la situació que vivim, per això vull que sapigueu que qualsevol dubte o incertesa, qualsevol cosa en general, podeu comptar amb jo i podem fer reunions com al primer trimestre, via on-line, i si ho trobeu imprescindible podem mirar-ho de fer presencial.


TEMA CARNAVAL:

Entre les professores/s del centre hem decidit el següent:

DIMARTS: Emmariolar-se de la part superior (De cintura per amunt)

DIMECRES: Emmariolar-se de la part inferior (De cintura per avall)

DIJOUS: Enmariolar-se tot el cos. I també tenim la possibilitat de fer una truitada, és a dir: Proposo que tots els alumnes duguin una truita per berenar, ja sigui amb un entrepà o de la manera que vosaltres vulgueu. (Jo duré un entrepà de Truita de patates :))

DIVENDRES: Disfressar-se de manera lliure.


Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1t4ZHIaHCXyeZNSd2BfFqg0Sp1L3HSjCC/view?usp=sharing


Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/n9JEns2YQ9MdwYak8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈