FOTOS

divendres, 12 de febrer del 2021

CARNAVAL

Bones tardes famílies i Jaguars,

Quina setmana de Carnaval més divertida, han vingut emmariol·lats de dalt a baix, i les disfresses d'avui han estat fantàstiques i molt gracioses. Ens ho hem passat molt bé, que en els moments que estem sempre ens pugen els ànims. 

Durant la setmana hem donat importància a les estratègies per fer sumes i restes,(altres vegades n'hem parlat, però ara que realitzarem sumes i restes més complexes he decidit aprofundir) entre tots ens hem posat d'acord per posar en pràctica la següent, encara que tothom és lliure d'utilitzar la que li vagi millor: agafar el nombre més gros (normalment serà el primer) i recordar-lo al cap, després marcarem amb els dits la xifra que hem de sumar o restar i a partir del nombre del cap sumarem o restarem la xifra que hem marcat amb els dits, amagant cada vegada els utilitzats, aquell darrer nombre que hem dit serà el resultat. Estaria bé que quan es treballi a casa algunes operacions, utilitzem aquesta estratègia per interioritzar-la.

 

Com sabeu han triat la lectura que es farà el 2º Trimestre a casa, hi havia dues opcions: Triar una de casa o de la classe. Algunes lectures no eren adients, per tant els he hagut de recomanar que en seleccionessin una de classe. El treball que s'haurà de fer és el mateix que al primer trimestre, però afegint una pregunta més, a la fitxa de comprensió lectora, la de protagonista/es: només fa falta posar el nom d'aquests, el nen/a que vulgui afegir algun comentari serà fantàstic. S'ha de tenir en compte que a l'exposició oral també s'ha de comentar aquesta pregunta. Com sabeu els podeu ajudar durant la lectura i a preparar l'exposició. El primer trimestre ho van fer fantàstic, segur que aquest ho faran millor, molts d'ànims.

Fitxa de co-avaluació de l'exposició oral del llibre:

https://drive.google.com/file/d/1zr4PzwqMbCbsyMElD30vsaoNDSPDomkP/view?usp=sharing

 

Us volia comentar també que he preparat una enquesta pels pares, us agrairia molt la vostra col·laboració, és per conèixer la vostra opinió sobre com esta anant el curs, demanaria sinceritat per poder seguir millorar, qualsevol aportació serà profitosa. Són preguntes curtes i senzilles, l'enquesta l'enviaré als vostres e-mails, moltes gràcies. SALUTACIONS i BON CAP DE SETMANA.


Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1TRIGg8lR3mj3FHsvsUUt4hjvR9fPO5Uw/view?usp=sharing

Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/5RFbC8CsypzzknCLA





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈