FOTOS

divendres, 19 de febrer del 2021

SOM UNS ARTISTES!

 

Bones tardes famílies i Jaguars,

Continuem amb el Trimestre, sembla mentida, però el temps passa volant, prest entrem al Març i semblava que ahir venien els Reis mags.

 

Aquesta setmana hem continuat amb les operacions de sumes i restes inserint amb l'estratègia que us vaig comentar la setmana passada, l'utilitzen més freqüentment, ja que han vist que és un recurs que els hi funciona, amb les sumes tenen més facilitat, però amb les restes els hi costa una mica més, sobretot el fet de contar cap enrere, SEGUIREM PRACTICANT!!!. També hem vist la classificació dels carnívors, herbívors i omnívors. Així com la importància de combatre la CONTAMINACIÓ al món, hem vist diferents maneres per reduir-la (estalviar llum i aigua, reciclar, replegar els fems dels racons naturals, no utilitzar bosses de plàstic, anar amb bicicleta...) i m'han promès que a casa ho intentarien fer, estaria bé que els hi demaneu i ho intenteu fer a casa, és un bé per tots i si ells ho veuen des de petits, de grans o seguiran fent, CUIDAR EL NOSTRE PLANETA ÉS MOLT IMPORTANT!!

 

Avui els hi he contat el conte "Perquè hi ha estrelles al cel?" que parla d'oficis curiosos que ens fan sa vida més polida i senzilla, per acabar hem realitzat un taller cooperatiu de pintura relacionada amb l'ofici del "pintafulles".

El "pintafulles" és l'encarregat de pintar les fulles de la tardor, però com ja ens atraquem a la primavera hem fet un taller inspirat amb Hervé Tullet: "Camp de flors". A un paper continu seguim una sèrie de consignes i entre tots acabem dibuixant un magnífic camp de flors. A les fotos podreu veure els resultats i el seguiment d'aquesta magnífica obra d'art que han fet entre tots/es.

 

Per acabar l'entrada, us volia donar les gràcies per contestar a l'enquesta que us vaig enviar, els resultats han estat molt positius i els comentaris m'han encantat, GRÀCIES DE VERITAT, intentaré seguir igual i millorant per tenir als vostres fills i filles contents, que aprenguin i sobretot es converteixin en grans persones, que és el més important. SALUTACIONS I BON CAP DE SETMANA A TOTS!


Programació de la setmana

:https://drive.google.com/file/d/1xwKDAKppCKzTj6FKCAzkcHroDZg85hb7/view?usp=sharing


Fotos de la setmana

https://photos.app.goo.gl/f41AY8MFn8jSzjzx5






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈