FOTOS

dijous, 25 de febrer del 2021

BON PONT!

 

Bones tardes famílies i Jaguars,

PREPARATS PEL PONT? Segur que sí, gaudiu del temps amb els vostres fills i filles, els dies aquets de descans els hi anirà bé, per tornar amb les piles ben carregades. La veritat que s'ho mereixen, estan fent una gran feina i aprenent molt, cada dia em sorprenen més.

 

Durant la setmana hem continuat amb les sumes i restes, cada vegada tenen més facilitat per realitzar-les, per això la següent setmana anirem una passa més endavant i començarem a explicar les sumes i restes de dues xifres (sense endur), en vertical. Els hi aniria bé repassar els nombres de l'1 al 50 i del 50 a l'1 de manera oral durant les vacances, si teniu temps i us animeu, ja se'ls saben, però no ve malament un repàs per tal d'assimilar-ho. Això facilitarà la feina per fer sumes i restes a l'hora d'afegir o llevar nombres, a vegades tenen dificultats per fer la conta enrere.

 

També hem donat per acabat, el tema dels paisatges, ja coneixen els tipus de paisatge que podem trobar, els seus elements, la contaminació que hi ha al planeta i com la podem combatre. Per tancar la unitat, hem realitzat per grups, diferents cartells per evitar la contaminació i ajudar al planeta, han quedat molt bé, com sabeu són uns ARTISTES!.


Programacions setmanals:

https://drive.google.com/file/d/1mpyp-l9E05gnhxxBsKqLV76NqEDWJyOp/view?usp=sharing


Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/HnmTM7cFpPDeev6R8


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈