FOTOS

divendres, 5 de març del 2021

 

 

Bones tardes famílies i Jaguars,

Ser que heu passat un bon pont i uns dies genials amb els vostres fills i filles, ja m'han contat el que hau fet durant aquests dies. Com sabeu aquesta setmana ha estat “curteta”, però hem continuat treballant.

 

Hem començat a treballar de manera més conscient, les sumes i les restes verticals senzilles, cada vegada les farem més complicades fins a arribar a les de dues xifres que espero que sigui la setmana que ve, sempre a poc a poc i amb bones, com sabeu ells marquen el ritme de l'aprenentatge. També han creat en parelles una cartolina explicativa sobre un animal que ells han seleccionat, això ens ha servit per repassar el que havíem treballat sobre els animals (Que són, com són, característiques, alimentació...). Ha estat una activitat que els hi ha agradat molt.

 

Com sabeu estem fent les exposicions dels llibres, volia dir que es nota l'experiència que ja tenen del primer trimestre, tenen més confiança i soltesa per parlar, ho estan fent molt bé. Estem fent autoavaluacions de les exposicions, penso que és important fer partícip als alumnes de l'avaluació i tenir l'oportunitat d'avaluar-se a ells mateixos, per veure els seus errors i seguir millorant.

 

Volia recordar que les programacions són molt flexibles com us vaig dir, hi ha moltes activitats que no es realitzen durant setmanes perquè prioritzo d'altres que penso que tenen més importància. Per això, moltes es repeteixen durant diferents programacions, així com les programacions trimestrals, el més segur és que no es compleixin tots els objectius proposats al principi del segon trimestre. Encara que la setmana, el dia o l'hora la tingui preparada d'una determinada manera no m'agrada tallar la creativitat dels nens, és a dir: si una activitat ha de durar 15 min i quan ha passat aquest temps, veig que és quan comencen a entendre l'activitat i a treure profit d'ella, l'allargo fins que trobi oportú, penso que d'aquesta manera treuen més profit del seu aprenentatge, encara que com a conseqüència retràs altres continguts i objectius. Però m'estimo més, poc i ben assumit que molt i que després ho oblidin.

TINGUEU UN BON CAP DE SETMANA!


Programacions de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1K5nd6Akqm2BZIhfT3WjZ3z3j5lcZxc7X/view?usp=sharing

Fotos:

https://drive.google.com/file/d/1K5nd6Akqm2BZIhfT3WjZ3z3j5lcZxc7X/view?usp=sharing






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈