FOTOS

divendres, 12 de març del 2021

Bones tardes famílies i Jaguars,

Ja queda res per acabar el trimestre, hem de donar la darrera empenta i donar el màxim i el millor de nosaltres per aquest final. Ja sabeu que estic molt content amb ells, encara que aquestes setmanes han estat una mica més nerviosos del compte, i hem hagut de reflexionar al respecte.

 

A classe, no aturam! estan agafant molta confiança i facilitats per resoldre les sumes i restes que cada vegada són més difícils. Els hem practicat de diferents maneres la que més els hi ha agradat és l'OCA matemàtica, un joc divertit on aprenen jugant, ho podreu veure a les imatges. Han fet les exposicions en parelles dels cartells dels animals (lapbooks), explicant les característiques de l'animal que havien seleccionat, ho han fet molt bé. Hem començat la unitat didàctica dels jocs populars del món, on a la primera sessió hem fet jocs tradicionals d'Espanya, dos que els hi ha encantat són: les "baletes" i les xapes. També hem utilitzat tàblets digitals, per practicar el traç de les lletres com sabeu la tecnologia els torna "LOCOS"! I per descomptat han valorat la importància del dia de la Dona, coneguen els motius de per què se celebra aquest dia tan important i han conegut a diferents dones revolucionàries, per acabar amb un "memory" d'elles. 


Per acabar volia dir-vos que durant aquestes setmanes aniré fent entrevistes amb les famílies per parlar un poc de com ha nat el 2º Trimestre, ho farem com el primer via Meet, és una llàstima i m'agradaria fer-ho cara a cara, però ens demanen precaució, espero que ho entengueu, de totes maneres si algú està molt interessat a fer-la de manera física per un motiu específic, es pot parlar i fer sense problemes.

 

TINGUEU UN BON CAP DE SETMANA!


Programació setmanal


Fotos de la setmana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈