FOTOS

divendres, 19 de març del 2021

Bones tardes famílies i Jaguars,

Entrem a la darrera setmana sencera del Trimestre, aprofitarem per veure la progressió que han fer les vostres filles i fills durant el trimestre, sobretot a Català, Castella i Matemàtiques. Molts d'ànims per aquests darrers dies, després tindrem unes vacancetes de Pasqua, per carregar les piles.

 

Durant la setmana hem acabat el projecte dels éssers vius, coneixent les plantes. Hem vist els seus beneficis, que necessiten per viure i les seves parts. Estem intentant germinar unes llenties, per poder veure el procés de creixement, l'objectiu és veure com creix l'arrel, sembrar-la a un got i veure com va creixent, cadascú tindrà la seva i la cuidarà durant el curs. Hem tornat a utilitzar les tauletes digitals per practicar sumes i restes i fer una comprensió oral, del conte, el peix irisat mitjançant un Kahoot! (Joc de preguntes) a part de treballar aquests dos continguts, també treballem en parelles, ja que no hi ha suficients tauletes per tots i han d'aprendre a posar-se d'acord, que és un aspecte que hem de millorar. Hem recitat els Travallengües, que la veritat ha estat un moment molt divertit, ho han fet molt bé, tenint en compte que no eren fàcils. També estem fent les portades dels àlbums del trimestre amb la tècnica de bufar, entre altres coses, com sabeu NO ATURAM!

 

Record, que la setmana que ve continuem amb les entrevistes amb les famílies, penseu a acceptar la notificació que envia el MEET de la reunió, per jo tenir una confirmació, moltes gràcies i salut. BON CAP DE SETMANA!


Programació de la setmana


Fotos de la setmana:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈