FOTOS

dissabte, 16 de gener del 2021

Tornada a les aules


Bon dia famílies i Jaguars,

Bon any per tothom, espero que aquestes vacances, una mica diferents, hagin anat tot el bé que es podia i hagueu pogut gaudir en família, dels moments màgics que guarda Nadal. Els nens i nenes han arribat a les classes amb les piles carregades i amb ganes d'aprendre el màxim de nous continguts, durant aquest segon trimestre. Aquesta setmana o la pròxima, ús adjuntaré la programació del segon trimestre, quins continguts veurem i els objectius que volem complir. Durant la setmana, ens hem anat adaptant de nou a la rutina progressivament i hem repassat alguns continguts que realitzarem durant el primer Trimestre. També vam obrir els regals que els reis mags ens van dur, per cert han estat un èxit, els hi va encantar.

Els deures que vaig donar per Divendres 22, es tracta de dur una joguina nova que els hi va dur els reis o el pare Noel, ha de ser una joguina que no sigui fàcil de rompre i es pugui dur amb facilitat. Amb aquesta no jugaran, només faran una exposició oral, si és possible en Català. Poden explicar: Presentar-la, perquè la van demanar, instruccions, com es juga...

Recomano abrigar-se bé per venir a les aules, i dur mascaretes de recanvi, hem de seguir ventilant les aules, entre altres recomanacions, ja que la situació és molt crítica i tota precaució és poca.

 

Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1R1e5Mqmwl2ivNTktixoliypAAsTL0Xnz/view?usp=sharing


Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/KpRbcJuAP2ciDcwu8


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈