FOTOS

dissabte, 22 de maig del 2021

El dia de les Rodes

Bon dia, família i Jaguars,

Entrem a la darrera setmana de Maig, el temps passa volant, més dels que ens agradaria, per això hem d’aprofitar al màxim el poc temps que ens queda. 

 

Com sabeu el Divendres partim d’excursió al parc infantil de Sant Rafael, ja els hi tocava sortir als petits després d’un any una mica complicat. Demanaria puntualitat ja que el bus partirà a les 9:15 del centre. Recomanaria portar molta aigua, esmorzar, gorra i posar-se una mica de protecció solar, abans de partir de casa. 

 

Allà ens ho passarem molt bé, farem una petita gimcana amb diferents proves que han de superar, per aconseguir un tresor. Tindran temps lliure i podran gaudir de la naturalesa del voltant. PER FAVOR, NO els hi comenteu res a ells, d’aquesta manera serà una petita SORPRESA!!

 

A classe hem acabat el coet Jaguar 21 i hem pogut comprovar que necessitàvem 110 nens d’un metre per arribar a la llargada d’un coet. També hem aprés a mesurar de diferents maneres peu, pam i passa. Seguim practicant els problemes matemàtics i aquesta setmana hem escrit moltes oracions. Estem intentant diferenciar la “i” de la “ll” a les paraules, ja que, els hi costa una mica, així com diferenciar la “ñ” en castellà i la “ny” en Català, estaria bé repassar-ho a casa, de totes maneres ho seguirem treballant a classe. 

Sense oblidar el Dia de les Rodes, que ens ho vam passar genial!!

Espero que tingueu un bon cap de setmana!


Programació de la setmana


Fotos de la setmana




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈