FOTOS

dissabte, 15 de maig del 2021

La setmana del Coet!

Bon dia, família i Jaguars,

Podem dir que hem passat la setmana del coet! Aprofitant el projecte de l'univers i de les màquines, ens vam interessar amb els coets espacials. Vam veure com era, les seves parts, la seva llargada (110 m)... Ens va sorprendre molt el gran que era, per això vam decidir anar al pati i mesurar aquests 110 metres (metre a metre) i poder veure de manera real, com era de gran.

Això ens va servir per saber com era 1 metre, i a partir d'aquí realitzarem diferents especulacions sobre quants de nens i nenes com nosaltres necessitaríem per fer un coet. Per fer-ho més fàcil, ens imaginarem que tots fèiem 1 metre de llarg, arribant a la conclusió que necessitaríem 110 nens/es.

Entre tots decidiríem fer un coet a escala(el jaguar 21), de 5 metres, així que també ens vàrem fer fotos de nosaltres a escala, per poder comprovar que necessitem 110 fotos per arribar a la llargada del coet!

Aquest coet ens ha servit per treballar diferents assignatures, els projectes abans esmentats, matemàtiques ja que també l'utilitzarem per mesurar de diferents maneres, a més de conèixer el metre, plàstica, els hi va encantar pintar-lo... Podem dir que ha estat molt profitós i divertit!

 

Espero que hàgeu mirat les darreres entrades al bloc sobre els experiments, lectura i el dia de les rodes, qualsevol dubte o problema, ja sabeu que podeu contactar amb jo! Salutacions i bon cap de setmana!


Programació de la setmana


Fotos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈