FOTOS

dimarts, 11 de maig del 2021

Experiments!!

 

EXPERIMENTS

 Bon dia famílies i Jaguars

El passat Divendres 7 de maig vam donar inici a un petit projecte sobre experiments. Alumnes de les diferents universitats de les Illes Balears prepararen tallers que nosaltres férem via zoom. 

Estrenàrem  el projecte fent a classe l'experiment de "L'explosió de la doctora llimona".

Aquests dies els vostres fills portaran fotocopiat un experiment i una fitxa d'informació que hauran d'omplir sobre l'experiment que li hagi tocat. Aquesta fitxa consta del títol, material, hipòtesi (abans de fer-ho, veient els materials, han d'esbrinar què pot passar), seqüenciació de l'experiment (pases a seguir per dur-ho a terme) i les conclusions (què ha passat?- se suposa que ha de coincidir amb la hipòtesi, però no passa res si no és així). El dia que els hi toqui actuar, hauran de dur aquesta fitxa.

Cada dia li tocarà a un nen fer-ho davant de tota la classe per mostrar-ho i explicar-ho. 

Per qüestions de COVID, només el farà l'alumne, NO practicarem a classe tots.

Si necessitau que jo compri el material, per organitzar-me i guardar la quarantena del material, vos demanaria que m'ho diguéssiu amb una setmana d'antelació.

Estaria genial que en casa el practiquin per a que quan ho facin a classe el tenguin per mà i els hi surti genial. Si existeix la possibilitat de que no els surti a classe, una bona idea seria que es gravessin; m'enviau el video, el més curt possible, per correu.

Com ja sabeu, davant d'algun dubte...pregunteu.

Dates:

Maig:

Jan: 25

Leire:26

Iuliana: 27

Bianca: 28

Uno: 31

Juny

Esme: 1

Carla: 2

Josep: 3

Pol: 4

Tristán: 7

Julen: 8

Fernando: 9

Adriana: 10



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈