FOTOS

divendres, 7 de maig del 2021

L'explosió de la doctora Llimona!

Bones tardes famílies i jaguars,

Setmana molt divertida, sobretot per avui, que ha estat un dia diferent. Hem dedicat les hores a diferents tallers on-line, que explicaven alguns conceptes i altres feien experiments. Nosaltres hem vist: l'explosió de la doctora llimona, experiment que després hem reproduït a classe, (bicarbonat, sabó i suc de llimona) els hi ha encantat. Després ens han explicat el motiu de per què el color negre absorbeix més la calor que el color blanc, un taller de figures antigravetat, que ens ha mostrat a realitzar-ne una, tot i que, per ells, reproduir-ho seria una mica complicat. I el darrer que ha estat molt guay! Encriptem un missatge, ens mostrava diferents codis per poder comunicar-nos de manera secreta, després ens posaven exemples i havíem d'intentar desencriptar-los. Aquesta pràctica la intentarem realitzar a classe la següent setmana.

 

Els altres dies hem seguit aprenent coses, fent jocs i activitats, hem aprés els singulars i plurals, , les funcions d'algunes màquines i les seves parts, hem trasplantat les llenties a uns gots grans amb terra, les fases de la lluna, així com algunes curiositats explicades per ells mateixos en grups, ho van fer genial! 

 

Com us vaig dir, aprofitant que avui hem realitzat un experiment, cadascun dels alumnes haurà de preparar-ne un a casa amb l'ajuda dels pares. Després dur-lo a terme a classe i explicar-lo a la resta de companys. La setmana que ve faré una entrada al blog per explicar-ho detalladament. 

BON CAP DE SETMANA!



Programació setmanal 


Fotos de la setmana




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈