FOTOS

divendres, 4 de juny del 2021

Juny

Bones tardes, famílies i Jaguars

Primera setmana de Juny, molt intensa i amb molt de treball. La seva resposta ha estat positiva, he intentat entre les feines més pesades, fer un joc per relaxar la ment i desconnectar una mica, encara que hagin servit també per treballar.

 

A classe hem començat a veure els temps verbals (passat, present i futur) penso que és important que comencin a distingir quan passen les coses, aquesta setmana ho continuarem treballant. També hem vist les monedes i bitllets com són, el seu valor, diferents maneres de formar un euro... que també seguirem treballant la setmana vinent. Com tot el trimestre, hem seguit amb nous continguts de l'univers (les estrelles) i la pròxima setmana acabarem el projecte amb les constel·lacions. Aprofitarem el final del projecte, per fer un conta contes el Dijous, relacionat amb el tema, a la biblioteca municipal, amb na Joana, segur que s'ho passaran genial.

 

Les següents setmanes farem algunes "proves" que no tenen gaire pes a la nota, és més que res per veure el progrés i si han adquirit els continguts. Aquesta setmana serà de matemàtiques (numeració, com s'escriuen els nombres, operacions de sumes portants, restes i algun problema) i l'altra de comprensió (a partir d'unes instruccions escrites han de fer un dibuix) us ho dic per si voleu repassar, però de totes maneres no farem res nou i amb el que han treballat a classe ja basta.

 

Bon cap de setmana a tots!!!


Programació de la setmana


Fotos de la setmana


PowerPoint Univers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈