FOTOS

dijous, 22 d’abril del 2021

SANT JORDI!

Bones tardes famílies i Jaguars,

Setmana acabada, ara tocar descansar i gaudir del dia de Sant Jordi, espero que pugueu rebre un petit regalet, en forma de llibre o de Rosa, us ho mereixeu.

 

La setmana ha estat molt divertida, avui hem anat a la biblioteca municipal, on na Joana (la mare d'en Tristán) ens estava esperant. Ha explicat el funcionament de la Biblioteca (carnet, llibres, la seva distribució...), ens ha deixat "trastejar" una mica els llibres infantils i hem realitzat una activitat de papiroflèxia que consistia en crear un llibre amb una fulla DINA-3. Per acabar ens ha deixat 5 llibres sobre l'univers, per poder seguir investigant amb el projecte i poder aprendre coses noves, a més a més ens ha regalat una bossa de tela de la biblioteca. Ha estat tot un èxit la sortida, ens ho hem passat genial i esperem tornar aviat, MOLTES GRÀCIES PER TOT JOANA!!!

 

Aquesta setmana hem donat importància al dia de Sant Jordi, recordant la llegenda, fent un drac, mots encreuats... Hem practicat les sumes portant  i hem seguit amb el projecte de l’univers (tenim molt de material per poder seguir investigant). Per cert moltes gràcies per la vostra col·laboració amb el material reciclat, tinc la classe plena, no farà falta que dugueu més coses, amb això serà suficient per ser uns grans inventors. Com sabeu no aturem, la setmana que ve més i millor! Gaudiu del Pont!!!!

 

Ús deix la planificació del 3er Trimestre: https://drive.google.com/drive/folders/16nEz1S4bJhv3ywd89dsYJfs1LfsMf1tw?usp=sharing


Programació setmanal


Fotos de la setmana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈