FOTOS

dilluns, 26 d’abril del 2021

Llibre de Lectura 3er Trimestre

Com sabeu, al 3er Trimestre també hem de llegir un llibre de lectura a casa i fer la seva respectiva fitxa de lectura i la presentació a classe. Serà el mateix funcionament que al 1r i 2° Trimestre, amb un parell de canvis:

 

-Els nens i nenes ja han triat el llibre de lectura de classe, però només se l'han portat a casa aquells 4 que tenen la presentació més a prop(d'aquí una o dues setmanes). I cada setmana se'n emportaran els llibres dos alumnes més, d'aquesta manera tots els nens/es tindran més o menys el mateix temps per llegir el llibre i fer la feina. A l'agenda tindran apuntat el dia que els hi toca l'exposició del llibre.

 

-La "fitxeta" de lectura tots la tenen a casa, és la mateixa, però afegint un apartat més (fer un dibuix al darrere del full de la part del llibre que li ha agradat més)

 

-La presentació serà la mateixa, però afegint l'explicació de l'escena del dibuix que han fet.

 

Si teniu dubtes, sempre podeu contactar amb mi, espero que tot quedi clar.

 

-Fitxa de lectura:: https://drive.google.com/file/d/14da-U4JSXWOCZeUx71mfI_lMDk3jBmcu/view?usp=sharing

-Rúbrica de co-avaluació i autoavaluació que utilitzarem, per si voleu veure com avaluam a la classe i poder preparar bé la presentació: https://drive.google.com/file/d/1PZj2moNLcZJEvtmuxFvu5nudBKbXMTBT/view?usp=sharing


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈