FOTOS

divendres, 30 d’abril del 2021

Bones tardes famílies i Jaguars,

Demà ja entrem al mes de Maig i nosaltres continuem igual a classe, gaudint del progrés de cada un dels infants. El projecte de l'univers segueix endavant, aquesta setmana hem fet una petita introducció a la lluna, les nenes i nens han pogut fer d'investigadors sobre diferents continguts de la lluna. Hem utilitzat els llibres que vàreu portar i ens van deixar a la biblioteca, la classe s'ha dividit en tres grups, i cada grup tenia una "missió", descobrir alguns conceptes que treballarem a classe els següents dies, ells havien de cercar al llibre i apuntar-ho. Han fet un gran treball en equip. He decidit penjar-vos el "PowerPoint" que utilitzem a classe per aprendre, d'aquesta manera podreu repassar conceptes i tenir una noció del que fan i aprenen.

 

També hem après a ordenar paraules alfabèticament, això els ha facilitat per cercar en alguns llibres de l'univers, que tenien un índex per ordre alfabètic. M'ha sorprès la facilitat que han tingut per entendre-ho. Hem acabat de veure totes les lletres de l'abecedari amb minúscula (impremta), estaria bé que a casa aneu practicant i repassant, per intentar a poc a poc començar a escriure amb la lletra d'impremta. 

I ja tenim les llenties germinades, ha sortit la tija i prest les trasplantarem a un got de plàstic amb terra!!

 

La setmana que ve, com sabeu més i millor, el Divendres farem un taller per videoconferència sobre diferents experiments, ens servirà a mode d'introducció, ja que, després, cadascun dels alumnes haurà de preparar a casa un experiment amb l'ajuda dels pares i després dur-lo a terme a classe i explicar-lo. Més endavant ús explicaré el procediment que durem a terme. 

Gràcies!, I bon cap de setmana.


Powerpoint: 

https://drive.google.com/file/d/1wlYMx9IAtOD7yuq1iyJ3CjgMhh2d5jhf/view?usp=sharing


Plrogramació setmanal: 

https://drive.google.com/file/d/1qvOrksrowO3eYkM-M5a45JOXhUUqDYXs/view?usp=sharing


Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/W6Csi4XxXoPVWFnC7


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈