FOTOS

dissabte, 17 d’abril del 2021

Tornam a partir!!

Bones tardes famílies i Jaguars,

Benvinguts al tercer trimestre, ja m’han comentat que les vacances de Pasqua han anat molt bé i s’ho han passat genial, espero que vosaltres hàgueu pogut gaudir del temps amb els vostres fills i filles. 

 

Ara a tope!, piles carregades i amb ganes d’aprendre, com sempre. Durant la setmana que ve us intentaré penjar les programacions del tercer trimestre, molts dels objectius i continguts del segon també apareixen al tercer, ja que no ens va donar temps a fer-los, com sabeu el temps passa volant! 

 

Aquesta setmana hem continuat amb el projecte de l’Univers  que vam començar a finals del 2º trimestre. Seria fantàstic que qualsevol objecte o informació que pugui estar relacionat amb el tema el porteu si li fa ganes als vostres fills o filles (llibres, objectes, jocs...), així el poden ensenyar a la resta del grup i entre tots puguem aprendre coses noves (Tots els objectes estaran en quarantena abans de tornar a casa). 

També agrairia que portéssiu materials reciclats, ja que la idea és realitzar una activitat on ens tornarem inventors d’objectes impossibles, amb la nova unitat didàctica que estem treballant “Màquines i eines de la vida quotidiana”. 

 

Com sabeu qualsevol dubte o preocupació que tingueu podeu contactar amb jo, ja sigui via e-mail o agenda i també podem fer reunions. Salutacions i Ànims.


Programació de la setmana


Fotos de la setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈