FOTOS

diumenge, 8 de novembre del 2020

Bones tardes famílies i Jaguars,

Tingueu un bon cap de setmana. A la fi, Hem tornat a la "normalitat", estic molt content de poder estar amb ells/es i continuar amb aquest camí de 1er que recorrerem junts. Sé que ha pogut ser difícil per ells, molts de canvis en poc temps, però amb les seves ganes i energia segur que superaran totes les dificultats que puguin apareixer tant a classe, com a la vida. Cal dir, que en Miquel el substitut ha fet molt bona feina i ha fet que aquest temps passi molt més ràpid i de la millor manera possible, els boixos/es estaven molt content amb ell per el que m'han pogut dir.

 

Podem dir que el tema dels encarregats, està funcionant, ja que cada vegada estan agafant més responsabilitats i per ells mateixos estan fent les seves funcions, sense que els hi hagi de recordar.

 

Us volia recordar el tema de les lectures a casa. Cadascú té unes dates (están apuntades a l'agenda) per "exposar" i entregar la fitxa de comprensió lectora. Podeu ajudar als boixos/es a preparar les preguntes que han d'exposar així com a llegir, per poder entendre bé el llibre. Us recomano que el llegesquin quan s'atraqui el dia d'exposició, ja que si ho fan molt abans, se li pot oblidar. Aquesta activitat es farà durant tot el curs i cada vegada es complicarà més, tant la fitxa de comprensió com les preguntes a exposar. El dia de l'exposició farem una coavaluació de com ho ha fet l'alumne/a, els companys avaluaran amb una rúbrica molt senzilla, d'aquesta manera es podran sentir, que participen en l'avaluació.


A continuació, us deixo la programació de la setmana:

Programació


Aquí podreu veure les fotos de la setmana:

Fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈