FOTOS

divendres, 16 d’octubre del 2020

Bones tardes famílies i Jaguars,

Espero que tingueu un gran cap de setmana!

Durant aquesta setmana que ha estat més curta, hem pogut seguir treballant emprant diferent mètodes, hem fet fitxes, però també hem aprés jugant i utilitzant la manipulació, d’aquesta manera ens hem iniciat a la suma. Hi ha que dir que és molt fàcil treballar amb ells, ja que són una classe molt participativa, amb ganes d’aprendre i tenen ganes de demostrar el que saben. Dimarts vam poder celebrar els anys de na Leire cantant el “cumpleaños feliz” y fent diferents fotos divertides.

 

Hem seguit amb el tema de la Relaxació després dels patis fent el SA-TA-NA-MA, i veig que els hi funciona, per tant seguirem amb ella, enacara que han de seguir millorant amb aquest aspecte. Avui hem fet una botella sensorial que la van decorar cadascú al seu gust, i ens servirà per aquells alumnes que necessitin un moment de relaxació personal a qualsevol moment.

Ànims per la setmana que ve!!

 

Ara us deixaré algunes fotos de la setmana:

Fotos i videos de la setmana

Aquí us deixaré la programació de la següent setmana per poder veure el que farem:

Programació de la setmana


Famílies, m’agradaria poder fer una reunió via telemàtica el Dilluns dia 19 d’Octubre, a les 8:15 serà una reunió curta de 10/ 15 minuts, serà de presentació, per poder conèixer-nos un poc millor. El farem mitjançant el “meet” que penso que és un instrument que tots o la majoria coneixeu i el vau utilitzar durant la quarantena. De totes maneres us enviaré una notificació al GESTIB per recordar-ho i si teniu dubtes sobre el funcionament, ja sabeu que podeu contactar amb mi per el que sigui. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈