FOTOS

diumenge, 4 d’octubre del 2020

Bon dia famílies i Jaguars,

Com va el Cap de Setmana?

Aquesta setmana, hem introduït alguns encarregats a l'aula que aniran rotant cada setmana. Penso que és important que vegin que ja comencen a ser més grans, i anar agafant responsabilitats els ajudarà en el seu desenvolupament. Els diferents càrrecs són: encarregat de la data, encarregats dels jocs de pati i encarregats de l'ordre de llibres i jocs de l'aula.

 

Us voldria dir que durant aquesta setmana portéssiu una botella de mig litre de plàstic fort i un recipient de plàstic, pot ser una "fiambrera" o un "tupper" un poc profund ja que l'utilitzarem per realitzar una activitat a l'aula.

 

És molt important fomentar la lectura, ja sigui de llibres, contes, revistes..., ja que la lectura té una infinitat de beneficis, sobretot si és un hàbit que es fomenta des de les primeres edats. Llegir potència la imaginació, ajuda als nens a aprendre, a divertir-se sol i afavoreix la capacitat de concentració. Per això demano la vostra col·laboració per intentar cada dia fer una estona de lectura en Català a casa i així gaudir d'aquests moments tan màgics que ens pot oferir la lectura. 

 

Aquí algunes fotos que mostren el que hem nat fent a classe:

Fotos de la setmana 

La programació de la setmana::

Programació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈