FOTOS

dimecres, 14 de desembre de 2022

Religió: els detectius bíblics treballen la confiança!

 

La confiança

Els i les detectius bíbliques de tercer, hem resolt la següent pista que ens han deixat. Hem conegut la història d'Abraham i Sara i amb aquesta, hem treballat la confiança.

Los  y las detectives bíblicas de tercero, hemos resuelto la siguiente pista que nos han dejado. 

Hemos conocido la historia de Abraham y Sara y con esta, hemos trabajado la confianza.

Primer de tot hem reflexionat sobre la confiança que tenim amb Déu, els nostres amics/gues, els nostres pares/mares i amb un/a mateix/a. 

A continuació, hem fet el joc del guia i el cec per a treballar la confiança que dipositam en els nostres companys/es i el que succeeix quan no actuam correctament.

Primero de todo, hemos reflexionado sobre la confianza que tenemos en Dios, nuestros amigos/as, nuestros padres/mares y con uno/a mismo/a.

A continuación, hemos hecho el juego del guía y el ciego para trabajar la confianza que depositamos en nuestros compañeros/as y lo que sucede cuando no actuamos correctamente.


Mitjançant treballs cooperatius hem representat en un mural l'escena de Déu, quan li promet a Abraham tanta descendència com estrelles hi ha en el cel. I per això, primer hem mesurat la grandària que necessitàvem per a der aquest mural.

Mediante trabajos cooperativos hemos representado en un mural la escena de Dios, cuando le promete a Abraham tanta descendencia como estrellas hay en el cielo. Y para ello, primero hemos medido el tamaño que necesitábamos para hacer dicho mural.

I finalment hem fet el joc del "desafiament d'explosió de globus", on els infants havien de conservar el seu globus intacte, per tal de prendre consciència de la importància que té tenir confiança amb nosaltres mateixos i amb la fe que tenim amb Déu.

Y finalmente hemos hecho el juego del "desafío de explosión de globos", dónde los alumnos/as tenían que conservar su globo, para tomar conciencia de la importancia que es tiene tener confianza con nosotros mismos y con la fe que tenemos en Dios.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bones festes mags i magues de l’univers

Hola mags i magues!! Aquí teniu les fotos del photocall. M’encanten 😀😀😀 Passeu-ho super, mega bé!!!