FOTOS

dimecres, 1 d’abril del 2020

DIMECRES 1 D' ABRIL

HOLA AVIONS!!!!!!
COM ESTAU?   NOSALTRES MOLT BÉ. COM HA ANAT EL PEIXET?
ELS QUE HE POGUT VEURE M'HAN ENCANTAT !!!!!!
UNA COSA IMPORTAT, HEM CANVIAT DE MES, PER TANT A L'HORA DE FER LA DATA CURTA HEU DE POSAR UN 4 DONCS EL MES D'ABRIL ÉS EL QUART DE L'ANY ( 1-4-2020)

HOLA AVIONS!!! 
¿CÓMO ESTÁIS? NOSOTROS MUY BIEN. ¿CÓMO HA IDO EL PECECITO? LOS QUE HE VISTO ME HAN GUSTADO MUCHO. UNA COSA IMPORTANTE, HEMOS CAMBIADO DE MES, POR LO TANTO A LA HORA DE HACER LA FECHA CORTA DEBEMOS PONER EL NÚMERO 4 PUES EL MES DE ABRIL ES EL CUARTO DEL AÑO (1-4-2020)

Ahir us vaig dir que us presentaria una amiga de Sauri, doncs aquí la teniu, es diu Grogueta. Aquesta girafa ens anirà proposant activitats i reptes per fer en familia. A veure si ho passem bé tots junts. 

Ayer os dije que os presentaría a una amiga de Sauri, pues aquí la tenéis, se llama Grogueta. Esta girafa nos irá proponiendo actividades y retos para que hagáis en familia. A ver si lo pasamos bien todos juntos. 



Una vegada hem fet les presentacions us propós la següent activitat. Heu de dibuixar a na Grogueta, o sigui heu de fer un retrat tal i com heu aprés a classe. Us heu de fixar bé en tots els detalls i dibuixar-los al paper. En acabar de pintar-la heu de pensar una frase polida i l'heu d'escriure al mateix foli.Segur que us surten girafes precioses. Ànim!!! 

Una vez hechas las presentaciones os propongo la siguiente actividad. Tenéis que dibujar a Grogueta, o sea, le tenéis que hacer un retrato tal y como hemos aprendido en clase. Os tenéis que fijar bien en todos los detalles y dibujarlos en un papel. Cuando la tengáis dibujada y pintada pensar en una frase bonita y escribírsela en el mismo folio. Seguro que os salen girafas preciosas. ¡Ánimo!

Per acabar un poquet de moviment, us animau??

Para acabar un poquito de movimiento, ¡¡¡¡venga animaros!!!!



Passeu un bon dia!!! Besossssssss
Pasar un buen día!!! Besosssssssss


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈