FOTOS

dissabte, 28 de març del 2020

REACTIVACIÓ DEL BLOC

Estimades famílies,
     Degut a la situació actual que estam vivint, a partir del dilluns 30 d'abril aquesta serà la nostra manera de comunicar-nos i de saber de tots vosaltres.
    Aquest serà un espai on ens podrem trobar i podrem compartir fotos, petits vídeos, idees, emocions ... També servirà per penjar diferents propostes, activitats, tasques que ens ajudin a seguir consolidant aquelles coses que ja hem fet a classe.
      Estic segura de què aquesta finestra ens ajudarà a estar en contacte i seguir aprenent moltes més coses. 
     Famílies, heu d'anar fent sobre la marxa, desitgem que aquest blog us pugui ajudar a passar els dies amb els vostres fills/filles i sobretot volem aconseguir seguir units. Estam visquent una situació excepcional i més que mai necessitam estar en contacte amb els nostres familiars, i què són els Avions per mi? LA MEVA SEGONA FAMÍLIA. Per tant, necessitaré que us comuniqueu en algun moment amb mi mijançant el correu i m'expliqueu què estau fent, com estau o el resultat d'alguna de les tasques que us proposi.
    
    Hi haurà l’opció de descarregar la feineta i imprimir-la o bé, per aquells que no teniu impressora, copiar-ho a un quadern.
   Per si teniu algun dubte estaré a la vostra disposició al correu electrònic echaves@ceipsantjordi.es o aquí mateix. Si deixau algun comentari quan visiteu el bloc seria genial. Gràcies.
         Molts d' ànims i una bona abraçada per a tothom!!! Resultado de imagen de emoji+coraz%c3%b3n+rojo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈