FOTOS

diumenge, 18 de febrer del 2018

NADAL A LA CLASSE DELS AVIONS

Hola a tothom!!!

Ja estam al febrer i hem començat el segon trimestre, però com més val tard que mai, val la pena penjar una entrada sobre les feines que hem fet de preparació de les festes, oi que sí?

Primerament cal dir que per tal que una persona senti com a seu allò que fa, cal que participi activament de la seva elaboració. Per això el que vam fer de primeres va ser una pluja d'idees sobre el que sabíem del Nadal i de quina manera ens agradaria decorar l'escola.

Entre les diferents idees, vàrem predominar l'arbre de Nadal, les boles i els regals. Per a aquesta raó vàrem fer diferents activitats, com pintar cercles amb colors de cera i pintures per a construir el nostre arbre de Nadal, o els de tallers de decoració del porxo.

La visita del patge reial va ser un moment ple d'il·lusió i d'emoció. Quina sort que varem tenir que va venir a recollir les nostres cartes!!!

No obstant, crec que l'activitat més emotiva va ser la de l'amic invisible, ja que els avions tenien moltes ganes de fer regals als seus companys. Vaig considerar apropiat que, en compte de fer alguna cosa material, regalar contacte, estima: una abraçada. 

D'aquesta manera, vam posar els noms i les fotos de cadascun de la classe en una bossa i havien de treure un nom. El que sortia, l'havia de fer una abraçada.

Aquí en teniu una mostra de les diferents activitats realitzades.
























Disculpau el retard per fer aquesta entrada.

Bona setmana, 

ELS AVIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈