FOTOS

dilluns, 21 de setembre del 2020

 

Bones tardes Jaguars i famílies!

Us deixo la programació per aquesta setmana. Recordau que de vegades, les activitats poden patir alguns canvis. Però considero que és una manera de que sapigueu que estam fent a classe.

 Us deixo un enllaç amb les feinetes, per si algun company, algun dia, no es troba molt bé per anar a classe i a casa s'anima a fer alguna cosa.

👀👉Feinetes proposades per aquesta setmana.



A continuació, us deixo les programacions d'aquest trimestre i de cada àrea.

👉👀PROGRAMACIONS DEL PRIMER TRIMESTRE.

Pot ser sigui una mica embullat, perquè és molt teòric. He intentat resumir les programacions que entregam al Centre, perquè siguin més fàcils d'entendre. Encara així, si necessitau algun aclariment, no dubteu en escriure un correu.

Crec, que penjant les programacions per setmanes ( la foto amb l'horari i activitats) ,més l'enllaç amb les feinetes, serà més fàcil de seguir, tot allò que fem cada dia a classe .


Con vareu veure divendres, ja portaven deures a l'agenda. Podeu fer-los quan us vagi bé dins la data límit d'entrega. 

Per exemple: OMPLIR LES DADES PERSONALS EN L'AGENDA (DV25) (divendres 25 és el darrer dia per entregar-los). Ho abreugem així, perquè no hagin d'escriure tant😎.


Per últim, us comunico que demà ja s'incorpora el meu substitut. És un mestre que ve carregat amb molta il·lusió per continuar treballant amb els vostres fills/es.

Fins aviat, Jaguars i famílies!

Dulce.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI LAIA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Laia 🎂🎉🎊🎈