FOTOS

dimarts, 16 de juny del 2020

Reunió Virtual

Hola famílies!
Finalment la reunió serà dijous 18 de juny a les 19'30hrs perquè a la majoria de vosaltres us anava millor i d'aquesta manera no coincidim amb les videoconferències dels germans i germanes majors. 
Per poder connectar-nos a la reunió serà necessari tenir descarregat google chrome al dispositiu des del que us aneu a connectar. Farem un "simulacre" per a què ens assegurem que funciona i no desil·lusionar als infants, serà connectar-nos uns moments només per a què tots ho sapiguem fer. 

El simulacre el farem demà dimecres a les  a les 16'30 hores. Qui vulgui connectar-se per provar, així sortim de dubtes i fem la reunió del dijous més àgil.  Rebreu un enllaç al vostre email per connectar-vos. L'aplicació que farem servir es diu Google Meet.

El dia de la reunió, és a dir el dijous 18, cada nen i nena ha d'haver preparat una paraula o frase sobre Què és el que més li ha agradat de l'escola. El poden dur apuntat en un  paper perquè farem un cercle amb el nostre ordre de llista per compartir-la.

Ens veiem aviat!!!!


Hola familias! 
Finalmente la reunión será el jueves 18 de junio a las 19'30hrs porque a la mayoría de vosotros os iba mejor y de esta manera no coincidiremos con las videoconferencias de los hermanos y hermanas mayores. 
Para poder conectarnos a la reunión será necesario tener descargado google chrome en el dispositivo des del cual nos vayamos a conectar. Haremos un "simulacro" para que nos aseguremos de que funciona y no desilusionar a los niños, será conectarnos unos momentos sólo para que todos lo sepamos hacer el jueves. 
El simulacro lo haremos el miércoles a las 16'30 hrs. Quien quiera conectarse para probar, así salimos de dudas y hacemos la reunión del jueves más ágil. Recibiréis un enlace en vuestro email para conectaros. La aplicación que utilizamos se llama Google Meet.

El día de la reunión, o sea el jueves 18, cada alumno/a deberá de llevar preparada una palabra o frase sobre Qué el lo que más le ha gustado del cole. Lo pueden llevar apuntado en un papel porque haremos un círculo con nuestro orden de lista para compartirla.

¡Nos vemos prontito!

Aquí debajo os dejo una extensión que en el caso de conectaros hará que podáis ver a más de un participante a la vez. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈