FOTOS

divendres, 29 de maig del 2020

DIVENDRES 29 DE MAIG. PSICOMOTRICITAT


Bon dia a tots i a totes! Com ha anat la setmana? Ja és divendres i, com sempre, la tancarem amb una sessió de psicomotricitat.
Aquí tenim els 2 jocs cooperatius en família d’aquesta setmana:

¡Buen día a todos y a todas! ¿Cómo ha ido la semana? Ya es viernes y, como siempre, la cerraremos con una sesión de psicomotricidad.

Aquí tenemos los 2 juegos cooperativos en familia de esta semana:


MÍMICA
En aquest joc jugarem a fer mímica i la resta han d’endevinar el que estem simulant. Si sou 3 membre o més, fer-ho en equips, de tal manera que 2 membres es posen d’acord per fer la mímica. Si sou pars, 2 membres poden fer la mímica i els altres dos intentar endevinar. Si només sou dos membres no ho podreu fer de forma cooperativa però segur que també us ho passeu bé. Podeu simular animals, oficis, activitats de la vida quotidiana, rutines...


MÍMICA

En este juego jugaremos a hacer mímica y el resto tienen que adivinar el que estamos simulando. Si sois 3 miembro o más, hacerlo en equipos, de tal manera que 2 miembros se ponen de acuerdo para hacer la mímica. Si sois pares, 2 miembros pueden hacer la mímica y los otros dos intentar adivinar. Si solo sois dos miembros, no lo podréis hacer de forma cooperativa pero seguro que también os lo pasáis bien. Podéis simular animales, oficios, actividades de la vida cotidiana, rutinas...





CREUAR EL RIU
Heu de buscar a casa alguna cosa que simuli el riu, pot ser una estora, marcar el terra amb una senyalització... el que sigui. Tot seguit heu d’agafar fulls de diari, fulls normals o qualsevol altra cosa que pugueu fonyar. L’objectiu serà que intenteu creuar tots el riu utilitzant el mateix material (quan menys fulls utilitzeu més complicat i divertit serà el joc). Podeu creuar en fila, de tal manera que el membre de la família que es trobi darrer de tot s’encarregarà de passar els fulls cap endavant per anar creant el camí i avançar cap endavant. No sé si m’he explicat bé, si no ho enteneu per favor aviseu-me.

 
CRUZAR EL RÍO

Tenéis que buscar en casa algo que simule el río, puede ser una alfombra, marcar el suelo con una señalización... el que sea. A continuación, tenéis que coger hojas de diario, hojas normales o cualquier otra cosa que podáis pisar. El objetivo será que intentéis cruzar (tod@s) el río utilizando el mismo material (cuando menos hojas utilizáis más complicado y divertido será el juego). Podéis cruzar en fila, de tal manera que el miembro de la familia que se encuentre último de todo se encargará de pasar las hojas hacia delante para ir creando el camino y avanzar hacia delante. No sé si me he explicado bien, si no lo entendéis por favor avisadme.







Finalment, us deixo la proposta que podeu fer a casa!

Espero que us agradi! Molt bon cap de setmana!


¡Finalmente, os dejo la propuesta que podéis hacer en casa!



¡Espero que os guste! ¡Muy buen fin de semana!


 

1 comentari:

  1. compraremos cinta para el suelo y haremos el circuito. Es muy divertido. un saludo y buen fin de semana.

    ResponElimina

ANIVERSARI BIANCA

  Ja hem celebrat els 10 de… Moltíssimes felicitats Bianca 🎂🎉🎊🎈